Τρόποι Αποστολής - Χρόνος Παράδοσης

Με Courrier (SpeedEx) εταιρεία ταχυμεταφορών με χρέωση  3€ έξοδα αποστολής μέχρι 2,5 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό επιπλέον 1€.

Έξοδα αντικαταβολής  3€ για όλη την Ελλάδα.

Για αγορές άνω των € 50,00 τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για αποστολές εσωτερικού. Αποστολές παραγγελιών γίνονται Δευτέρα ως Παρασκευή, εκτός από μέρες επίσημης αργίας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα για την διαθεσιμότητα και την παράδοση του προϊόντος. Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, ο πελάτης θα ενημερώνεται από το κατάστημά μας, για πιθανή διαθεσιμότητα στο μέλλον.

Για χώρες του εξωτερικού τα έξοδα είναι ανάλογα με την χώρα αποστολής.

Η Αποστολή παραγγελιών εκτός Ελλάδας γίνεται με την DHL.

Τα Έξοδα αποστολής για Ευρωπαϊκές χώρες ξεκινάνε από 10,80€

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο ή όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών (SpeedEx Courrier). Το προϊόν πρέπει να είναι ακριβώς στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε και εντός της συσκευασίας του, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα. Σε περίοδο προσφορών δεν γίνονται αλλαγές.

Για αλλαγές εντός Ελλάδος ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής 4,5€ και τα έξοδα της επόμενης αποστολής 4,5€. Η συνολική χρέωση γίνεται στην παράδοση της δεύτερης αποστολής.  

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί εταιρία ταχυμεταφορών της δικής του επιλογής, τα έξοδα επιβαρύνουν τον ίδιο με βάση την τιμολόγηση της  εκάστοτης εταιρίας. Η αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν οι παραπάνω όροι.

Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημά μας.

Για χρησιμοποιημένα προϊόντα, το φαρμακείο, ουδεμία ευθύνη φέρει.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας όλα τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος.

Διεύθυνση επιστροφών:

Βεσνα Βελιοβιτς

Νέος Μαρμαράς , Χαλιδικής

ΤΚ: 63081 . Τηλ: 2375071693