tags

    No tags have been specified yet.

Subcategories

Ενεργά φίλτρα

Availability: 6 In Stock

Πέρλα Μαύρου Σκόρδου - 80 γρ

Όταν βγάζουμε το σκόρδο,μετά από μια μεγάλη παραμονή μέσα στους θαλάμους, πρέπει να του δώσουμε λίγο διάστημα να αναπνεύσει. Ετσι το τοποθετούμε μέσα σε δεξαμενές. Εκεί θαρρεις για να μας ευχαριστήσει έρχεται και αποβάλει όλα τα υγροποιημένα ζακχαρα του. Mελάσα Μαύρου Σκόρδου.

Εμεις το ονομάσαμε...δώρο πολύτιμο.

Χρησιμοποιώντας την γνώση της μοριακής δεν θα μπορούσαμε παρά να δημιουργήσουμε κάτι εξίσου πολύτιμο. Μαύρη Πέρλα. Με την δύναμη της γεύσης της μελάσας και των αρωμάτων του πευκόμελου μέσα σε μια τόσο μικρή σφαίρα που σκάει και γεμίζει αρώματα τον ουρανίσκο.

Βιολογική Σκελίδα Μαύρου...
  • Χωρίς απόθεμα
Availability: Out of stock

 Βιολογική Σκελίδα Μαύρου Σκόρδου

Με παιγνιδιάρικη υφή μαλακής καραμέλας.

Η γεύση της θυμίζει νότες από δαμάσκηνο με την οξύτητα ενός ήπιου βαλσαμικού,αφήνοντας στον ουρανίσκο μία γλυκιά επίγευση σκόρδου.

Το χρώμα του ωφείλεται στην φυσική ωρίμανση-παλαίωση μέσα σε ειδικά κατασκευασμένους θαλάμους με ελεγχόμενα ποσοστά θερμοκρασίας και υγρασίας.

Το χρυσοκίτρινο χρώμα του βολβού,όταν αυτός βγαίνει από τον θάλαμο ωρίμανσης-έπειτα από συνολικό διάστημα 90ημερών- είναι πράγματι σα να σε προετοιμάζει για το εσωτερικού του.

 

Βιολογική Πάστα Μαύρου Σκόρδου
  • -1,00 €
  • Χωρίς απόθεμα

Βιολογική Πάστα Μαύρου Σκόρδου

Κανονική τιμή 9,50 € Τιμή 8,50 € -1,00 €
Availability: Out of stock

BIO² Βιολογική Πάστα Μαύρου Σκόρδου

   Βιολογική σκελίδα σκόρδου από τους εκλεκτούς παραγωγούς του Έβρου και βιολογικό ελαιόλαδο Πηλίου . Ζευγάρωμα δύο εξαιρετικών σε ποιότητα καρπών είναι ικανά να σε οδηγήσουν σε μονοπατια που μυρίζουν....γη.

Η μαύρη σκελίδα σκόρδου έχει έντονα στοιχεία γεύσης από καραμελωμένο δαμάσκηνο,αναδύοντας μια φυσική καπνιστή γεύση. Όταν δε, ντυθεί και με το χρυσοκίτρινο χρώμα,την μεστή γεύση του ελαιόλαδου και δύο υλικά γίνουν ένα, τότε πρόκειται για μία γαστρονομική πανδαισία.

Μπορεί να μετατρέψει και να συνδυαστεί με ένα βούτυρο έως το μαριναρισμα ενός άγριου κυνηγιού αργοψημένου στη γάστρα. 

.Η μαγειρική δεν βαζει όρια και όρους Τολμήστε το!