Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Λαδόπετρα 5 Lt
Ποικιλία "Χονδρολιά Χαλκιδικής"
Κωδικός:
Αγουρέλαιο
Ένα μονοποικιλιακο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλιμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη .Χαρακτηρίζεται από φρουτωδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα .
To πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!
Αγουρέλαιο
Ένα μονοποικιλιακο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλιμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη .Χαρακτηρίζεται από φρουτωδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα .
To πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!
Αγουρέλαιο
Ένα μονοποικιλιακο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλιμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη .Χαρακτηρίζεται από φρουτωδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα .
To πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!
Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Λαδόπετρα 5 Lt
Ποικιλία "Χονδρολιά Χαλκιδικής"
Αγουρέλαιο
Ένα μονοποικιλιακο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλιμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη .Χαρακτηρίζεται από φρουτωδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα .
To πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής» προέρχεται από καρπό ελιάς της ποικιλίας «Στρογγυλόλια» (Γαλανή). «Γαλανή» σημαίνει ανοιχτό μπλε λόγω της απόχρωσης των φύλλων.
Ένα υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο από τις καλύτερες ελιές, με συγκομιδή τον Νοέμβριο και ψυχρής έκθλιψης κάτω από 25°C.
Διατίθεται σε χειροποίητο κεραμικό μπουκάλι με ξύλινο πώμα.
Η γλύκα και το φρουτώδες άρωμά του, θυμίζουν μικρά κόκκινα μούρα και φρεσκοκομμένο γρασίδι. Είναι ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, με απαλή γεύση και πολύπλοκο αρωματικό προφίλ με αρμονία και γλυκιά νότα.
Να σημειωθεί ότι η οξύτητα του ελαιολάδου είναι ιδιαίτερα χαμηλή, ενώ το χρώμα του είναι πράσινο με κίτρινες αποχρώσεις έως χρυσοκίτρινο, θολό αμέσως μετά το πάτημα, ενώ σταδιακά καθαρίζει τελείως.
Premium Selection
Ένα μονοποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ποικιλίας Μάκρης συλλογής αρχές Νοέμβρίου από επιλεγμένους καρπούς μεσαίας ωρίμανσης πολύ χαμηλής οξύτητας . Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Χαρακτηρίζεται από φρουτώδες μεσαίας έντασης με νότες κόκκινων φρούτων , βανίλιας, αγκινάρας και φύλλα ντομάτας με ισορροπημένες νότες πικρού και πικάντικο. Προτείνεται να καταναλωθεί ωμό .Ένα φρέσκο ελαιόλαδο για να συνοδεύσει όλα σας τα πιάτα.
Αγουρέλαιο
Ένα μονοποικιλιακο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλιμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη .Χαρακτηρίζεται από φρουτωδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα .
To πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!
100% ποικιλία Τσουνάτη. Φρέσκο & φρουτώδες άρωμα με έντονα πικάντικα στοιχεία και απαλή πικρή γεύση
Κύκλωπας 100ml
Φυσικά αρωματισμένα ελαιόλαδα
Ελιές αλεσμένες με πραγματικά φρούτα και βότανα από την Ελληνική γη. Ο ποιο υγιεινός τρόπος να αρωματίσεις ένα ελαιόλαδο . Θα το βρείτε σε έξι διαφορετικές γεύσεις. Παίρνουμε μόνο τα πιο φρέσκα φρούτα και βότανα και τα ελαιοποιούμε με κρύα πίεση μαζί με μόλις λίγων ωρών μαζεμένες ελιές Μάκρης.
Σκόρδο : Σκόρδα από την Βύσσα του Έβρου και ελιές Μάκρης ενώνονται σε ένα εκρηκτικό συνδυασμό. Οι εραστές του σκόρδου θα βρούν το λάδι για όλα τα πιάτα τους . Δώσε ένταση σε μαρινάδες, σοτάρισμα, ψητά λαχανικά ,ψημένο ψωμί αλλά και σπιτική σάλτσα ντομάτας .
Kyklopas Early Harvest Blend
Ειναι έναν εξαιρετικό συνδυασμό της ντόπιας ποικιλίας Μακρής με την Ισπανική Piqual
Η ποικιλία Μακρής, μοναδική στον Έβρο, ενώνεται με την κορυφαία Ισπανική ποικιλία Piqual, δημιουργώντας ένα blend που αναδεικνύει τις καλύτερες ιδιότητες και των δύο ποικιλιών.
• Από τη Μακρή, αντλούμε την ένταση του φρουτώδους και την πολυπλοκότητα, προσφέροντας νότες φρεσκάδας, αρώματα από πράσινα φύλλα, φρεσκοκομμένο χορτάρι και ελαφρές νύξεις ντομάτας. Η Μακρή προσδίδει στο blend έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα με ισορροπία και φινέτσα.
• Από την Piqual, προσθέτουμε την ένταση του πικρού και του πικάντικου, μαζί με τη χαρακτηριστική της σταθερότητα και την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, που ενισχύουν την υγεία και τη μακροζωία του ελαιολάδου.
500 MΛ
Κύκλωπας 100ml
Φυσικά αρωματισμένα ελαιόλαδα
Ελιές αλεσμένες με πραγματικά φρούτα και βότανα από την Ελληνική γη. Ο ποιο υγιεινός τρόπος να αρωματίσεις ένα ελαιόλαδο .
Παίρνουμε μόνο τα πιο φρέσκα φρούτα και βότανα και τα ελαιοποιούμε με κρύα πίεση μαζί με μόλις λίγων ωρών μαζεμένες ελιές Μάκρης. Θα το βρείτε σε πέντε διαφορετικές γεύσεις.
Πορτοκάλι: Ένα ελαιόλαδο με εξαιρετικό άρωμα πορτοκαλιού ιδανικό για μαρινάδες κρέατος και ανακατεμένο με βαλσαμικο ραντίζει εξαιρετικά τις σαλάτες λαχανικών .Όταν μια γλυκιά συνταγή απαιτεί ελαιόλαδο δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή
Premium Selection
Ένα μονοποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ποικιλίας Μάκρης συλλογής αρχές Νοέμβρίου από επιλεγμένους καρπούς μεσαίας ωρίμανσης πολύ χαμηλής οξύτητας . Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Χαρακτηρίζεται από φρουτώδες μεσαίας έντασης με νότες κόκκινων φρούτων , βανίλιας, αγκινάρας και φύλλα ντομάτας με ισορροπημένες νότες πικρού και πικάντικο. Προτείνεται να καταναλωθεί ωμό . Ένα φρέσκο ελαιόλαδο για να συνοδεύσει
Κύκλωπας 100ml
Φυσικά αρωματισμένα ελαιόλαδα
Ελιές αλεσμένες με πραγματικά φρούτα και βότανα από την Ελληνική γη. Ο ποιο υγιεινός τρόπος να αρωματίσεις ένα ελαιόλαδο .
Παίρνουμε μόνο τα πιο φρέσκα φρούτα και βότανα και τα ελαιοποιούμε με κρύα πίεση μαζί με μόλις λίγων ωρών μαζεμένες ελιές Μάκρης. Θα το βρείτε σε έξι διαφορετικές γεύσεις.
Τσίλι: Το πικάντικο αυτό λάδι μας είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε μια ζωηρή πινελιά σε κάθε πιάτο . Απολαύστε το με πατάτες, γαρίδες, ζυμαρικά, μαρινάδες, σάλτσες, ψητές μπριζόλες , κοτόπουλο και όσπρια .
Κύκλωπας 100ml
Φυσικά αρωματισμένα ελαιόλαδα
Ελιές αλεσμένες με πραγματικά φρούτα και βότανα από την Ελληνική γη. Ο ποιο υγιεινός τρόπος να αρωματίσεις ένα ελαιόλαδο .
Παίρνουμε μόνο τα πιο φρέσκα φρούτα και βότανα και τα ελαιοποιούμε με κρύα πίεση μαζί με μόλις λίγων ωρών μαζεμένες ελιές Μάκρης. Θα το βρείτε σε έξι διαφορετικές γεύσεις.
Λεμόνι : Με έντονη και δροσιστική γεύση είναι τόσο ευέλικτο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με θαλασσινά , κρέας , κοτόπουλο , λαχανικά και πιάτα ζυμαρικών. Υπέροχο να το χρησιμοποιείτε στο σοτάρισμα αλλά και σε κέικ και κουλουράκια λεμονιού
Ένα μοναδικό blend της ντόπιας Μακρής με τη “βασίλισσα” των ελληνικών ποικιλιών, την Κορωνέικη.
Ζήστε την πολυτέλεια του Kyklopas Early Harvest Blend!
Η διαφορετικότητα κάνει το blend μοναδικό Η μοναδικότητα του blend μας προκύπτει από τη διαφοροποίηση στη χημική σύσταση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των δύο ποικιλιών.
• Από τη Μάκρη αντλούμε την πολυπλοκότητα, τη μοναδικότητα και την ένταση του φρουτώδους.
• Από την Κορωνέικη ενισχύουμε την ένταση και τη διάρκεια του πικρού και του πικάντικου.
Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων δημιουργεί ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (EVOO) που ξεχωρίζει για την αρμονία, την πολυπλοκότητα και την ισορροπία του.
Η συνεργασία αυτών των δύο ποικιλιών δημιουργεί ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με βαθιά ελληνικό χαρακτήρα.
500 ΜΛ
Ένα μονοποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλίμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη .Χαρακτηρίζεται από φρουτώδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα .
To πιο βραβευμένο ελαιόλαδο στην Ελλάδα!
250ml glass
Ένα μονοποικιλιακο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλιμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη .Χαρακτηρίζεται από φρουτωδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα .
To πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!