Ένα μονοποικιλιακο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας ,ποικιλίας Μάκρης μοναδικής προσωπικότητας χάρη στο μικροκλιμα της περιοχής κ την εδαφική δομή του εδάφους των κτημάτων από τα οποία συλλέγεται στα μέσα του Οκτώβρη .Χαρακτηρίζεται από φρουτωδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου. Ελαιοποιείται σε 4-8 ώρες από τη συλλογή του σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης και ψυχρής έκθλιψης. Στη γεύση πολύπλοκο κ ντελικάτο με μέτριας έντασης πίκρα κ πικάντικα, προτείνεται να καταναλωθεί ωμό σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα .
To πιο βραβευμένο Ελληνικό ελαιόλαδο!